FOODTRUCK • FINGERFOOD • CATERING A LA CARTE

OSCAR


Een schattige ‘Lander’ caravan, Oscar gedoopt, en de aankoop van een Defender mét trekhaak haalde ons over om de baan op te gaan en gezonde fingerfood op markten en festivals aan de man te brengen.We wilden iets serveren dat tegelijkertijd fantastisch smaakt, heerlijk vult en toch licht en super gezond is. Het resultaat van deze zoektocht werd onze unieke WURGER, een zelf uitgevonden wafel/hamburger.

WAFELS

vegan


Na veel experimenteren besloten we te werken met een hartig wafelbeslag van geroosterde butternut pompoen met chiazaad, lijnzaad, havermelk, speltbloem, kokosolie en een smaakvolle kruidenmix.

WURGER

wafel + burger


Onze wurger bestaat uit 2 wafeltjes, een burger, garnituur en uiteraard een lekkere saus die de combinatie 'af' maakt.


Wij werken natuurlijk steeds aan nieuwe combo's, en brengen zo geregeld nieuwe varianten op ons menu. Ook op privéfeestjes passen wij ons bord graag aan op vraag van de klant.

CATERING

vegan


Ga je voor jouw speciale gelegenheid voor iets extra’s en bijzonders dan kan je kiezen uit onze diverse vegan en andere formules: van hapjesreceptie, fingerfood, walking dinner tot buffet,... bekijk de mogelijkheden onder Rubriek Catering

FESTIVALS

vegan


Interesse in onze Foodtruck Oscar op jullie festival of bedrijventerrein. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bekijken

Rubriek Festivals